karrier / career

Ha a honlapon látott munkáink alapján úgy érzed, jól illeszkednél és szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldj nekünk e-mail-t portfólióddal és önéletrajzoddal pdf formátumban (legfeljebb 8 MB méretben), vagy küldd el ennek linkjét a következő címre:

iroda@dudics-epitesziroda.hu

Aktuális pozíció:

Beosztott építész tervező

Beosztott építész tervező munkatársat keresünk biztos ArchiCAD tudással, akár azonnali kezdéssel, elsősorban projekt alapon bedolgozóként, rugalmas időbeosztással, akár részmunkaidőben, Budapest belvárosában található irodánkba - hosszabb távon alkalmazotti kilátással.

Te vagy a mi emberünk, ha építészeti BSc vagy MSc végzettséggel és jó tervezői vénával rendelkezel, pontos, igényes, önálló és felelősségteljes munkát tudsz és szeretnél végezni. Különösen értékeljük, ha 1-3 év tervezői gyakorlattal, haladó látványtervezői és/vagy épületszerkezettani tudással és affinitással rendelkezel. Egy-egy projekten dolgozva próbára teheted önállóságodat, miközben egy vezető tervező mellett tanulhatsz, és egy kis csapat részévé válhatsz.

Jelenleg futó és kilátásban lévő munkáink változatos léptékű és témájú tervezési feladatokat  kínálnak (családi ház, üdülő, társasház, ipari csarnok). Építészeti hitvallásunk és irodánk identitásának fontos része a környezettudatosság, az arányosságra és gazdaságosságra törekvés. A tervezés számunkra egyszerre problémamegoldás és alkotás, közös gondolkodás, amelynek célja időtálló épületek létrehozása - és a megbízók számára elégedettséget nyújtó, professzionális szolgáltatás nyújtása.

Scroll to top