karrier / career

Ha a honlapon látott munkáink alapján úgy érzed, jól illeszkednél és szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldj nekünk e-mail-t portfólióddal és önéletrajzoddal pdf formátumban (legfeljebb 8 MB méretben) a következő címre:

iroda@dudics-epitesziroda.hu

Aktuális pozíció:

Beosztott építész tervező

Beosztott építész tervező munkatársa(ka)t keresünk biztos ArchiCAD tudással, akár azonnali kezdéssel, elsősorban fix, teljes állásban, Budapest belvárosában található irodánkba - de akár részmunkaidős foglalkoztatás vagy egyéni vállalkozásban bedolgozás is szóba jöhet. Versenyképes fizetést ajánlunk, és munkatársainkkal hosszú távra tervezünk.

Te vagy a mi emberünk, ha építészeti BSc vagy MSc végzettséggel és jó tervezői vénával rendelkezel, kreatív, de egyúttal precíz, felelősségteljes és önálló munkára van igényed. 2-3 év tervezői gyakorlat, jó látványtervezési és/vagy épületszerkezettani ismeretek, idegennyelv-tudás előnyt jelentenek. Jelenleg futó és kilátásban lévő munkáink változatos léptékű és tematikájú tervezési feladatokat  kínálnak (hotel, családi ház, üdülő, társasház). Építészeti hitvallásunk, irodánk identitásának fontos része a környezettudatosság, a tervezési folyamat során a közös alkotás, a megbízók számára magas igényszintű szolgáltatás nyújtása.

Scroll to top